Strömstad idag

Hejhej!
Idag har jag vertt i Strömstad med Amanda. Det var kul, Strömstad är väldigt mysigt även om det var fyllt med tanter och fulla norrmän, det var någon slags marknad just idag som vi hadfe lyckats pricka in. Vi hade tänkt åka in till Nordby och gå på Gina Tricot (största i norden eller nåt?) men det blev inte så... Istället strosade vi mest.
Det ända dåliga är ju att tåget kostar så förfärigt mycket! 130 om man betalar kontant och 91 med 100-kort. Per håll! Är man smålänning så är man så jag tycker faktiskt det var lite surt att lägga det på sex timmars tågresa mellan Götebrorg och Strömstad.

Igår var jag ute med Karin och Amanda och jag tror vi har skämt ut oss för en stor del av Fiskebäcks invånare! Vi satt inne på Karins rum och deppade för det fullkomligt vräkte ner utomhus tills nån föreslår att vi går ut. Skit samma i vädret, vi går ut! Tio sekunder utomhus och vi var dyngsura, men ag vet inte hur vi kom igång men det slutade med att vi låg i vattenpölar! Barnsligt, men sjukt kul!

Somnar snart på stolen!
Sov gott alla!
Love Lia

Quotes...

Rather than love, than money, than faith, than fame, than fairness... give me truth. - Thoreau


The sea's only gifts are harsh blows, and occasionally the chance to feel strong. Now I don't know much about the sea, but I do know that that's the way it is here. And I also know how important it is in life not necessarily to be strong but to feel strong. To measure yourself at least once. To find yourself at least once in the most ancient of human conditions. Facing the blind death stone alone, with nothing to help you but your hands and your own head. - Christopher McCandles

Tired!!

Hej! Nu kommer lite bilder som jag lovade men aldrig blivit av så jag laddar upp dom nu.


Bättre bild på kläderna jag hade i måndags. Det blev Björn Borg-väskan trots allt.

Okej, det var visst bara en bild. Haha, jag är trött! Aa just det. väskan med, men jag har fortfarande ingen bra bild på den. Skit samma!

Godnatt!
Love Lia

Sjukling ska ut på sjön

Hej bloggen! :) Hur i hela friden ändrar man storlek på texten? Borde kolla upp det men orkar inte just nu.

Har vart hemma från skolan idag, kändes rätt misslyckat att missa andra skoldagen men det kändes bäst att inte pressa sig och inte förvärra det. Är superförkyld och huvet dunkar, halsen mår inte heller bra och jag har en aning av feber. Brukar nästan aldrig få hög feber så när jag väl har det brukar det oftast betyda att jag inte är helt frisk. Hoppas jag kan gå imon iaf, vill ine missa en hel dag full av matte speciellt inte när jag vill satsa så mycket på det i år.

Dagen har varvats med filmer och tupplurar i soffan, snacka om soffpotatis men men...
Nu ska jag ta en tur med båten tillsammans med familjen så nu blir det lite frisk luft för Lia-mia den här dagen. Får inte glömma att packa ner boken jag läser atm, East of Eden - väldigt bra!

Love Lia

Morgondagens skolstart

Hej!
Det blir ett snabbt inlägg nu eftersom jag ska upp tidigt imon. När vi kom hem från malmö, där vi har firat kusiner, satte jag igång med att baka kladdkakemuffins till klassen, erkänn jag är väldigt snäll? Fick ifs hjälp av Amanda men ändå. Sedan fick jag lite klädångest...  Vad har man på sig på skolstarten egentligen? Man vill ju inte se för ppklädd ut men inte som om man bara satte på sig vad som helst. Det blev lite krångel och ett par minuter kände jag att garderoben jag äger inte duger till nånting! Men det löste sig och såhär blev det till slut: (En väldigt crappy bild men det kommer mer imon)


Axelbandslös klänning: COS (London)
Jeanstights: Gina Tricot
Väska: Mulberry
(ingen äkta, men vilken 15-åring skulle haft det? Förresten syns det inte :P )
Ska även ha en vit kofta från Bik Bok för att dressa down det lite. Kanske skiter jag i mulleväskan och kör på björn borg väskan istället om det blir för mycket. Ni märker imon.

Nu måste jag sova!
Godnatt alla!
Love Lia

Glömde nästan...

Höll på att somna och glömma bilderna jag lovade! Min kära pappa har kämpat och prutat för min skull och lycket få hem en jättevacker Mulberry kopia! :-D Jag är överlycklig!!
min alldeles egna Mulle, Är han inte vacker?
Min alldeles egna "Mulle"! Är den inte vacker??

Har ännu inge bilder på björnborg väskan med det kommer kanske imon :)
Ni kan får se en bild på min jättefula datormus istället, eftersom den jag hade innan hade jättekort sladd :P

Dagen den 22e

Hej alla!
Ändat lite i designen nu, förstår mig fortfarande inte inte på alla koder och sånt så jag vågar inte ändra så mycket än men det kommer väl tids nog. Gillar ni bakgrunden? Skulle vilja att texten i headern matchade lite mer men då måste jag ändra hela bilden och det orkar jag inte lägga ner tid på än.

Pappa kom hem från Kina nu ikväll, han reser mycket till Asien med jobbet, och han hade med sig lite roliga saker hem, ni får se snart. ;-)

I förrgår hittade jag  en väska att ha i skolan till hösten på Björn Borg butiken i Arkaden, den större modellen i svart läder för 799 som är väldans lik min kompis Karins skolväska men eftersom vi inte går i samma skola och det var okej för henne why not? Men eftersom pappa var i Kina och hade hittat en annan väska var jag ändå ganska tveksam.
Jag  visste dock att jag och pappa inte alltid har samma stil så jag köpte den i alla fall och tänkte att jag kan lämna tillbaka den om jag ångrar mig och så blev det. Jag fick med mig väskan hem och var jättenöjd tills idag när jag ser samma väska på Accent på torget för femtio kronor billigare plus att man får ett Björn Borg datafodral på köpet som jag ändå behöver till min mac laptop som jag skall få till hösten. Så vi köper denna väska istället, åker tillbaka hem och hämtar den dyrare väskan och åker in till stan för att lämna tillbaka den och även köpa ett sj kort och sedan tillbaka hem igen. Jättenöjd med mina affärer även om det tagit lite onödigt mycket tid men annars hade jag nog inte varit så nöjd som jag är nu. :-D

Kvällen har spenderats tillsammans med goa Karin och Amanda och vi grillade och bakade ciabatta bröd till maten samt gjorde en sallad där jag såklart blev tvungen att hacka rödlöken, just my luck!

Nu kallar sängen på mig, måste ju vända på dygnet någonlunda nu när skolan drar igång igen på måndag!
Godnatt alla söta!

Love Lia

Sommar

Heej :)
Har vart ute och rest i olika delar av Sverige, i Smålands kära gröna dalar har jag t.ex spenderat mycket tid det senaste! 
Hönökonferansen bockades bl.a av och jag har besökt en jättevacker gård i Kalmar där Kling-a-ding-ding-ding-familjen bor med hästar och kattungar. Fick även träffa Johannas och Jojjes härliga kompis Liesel som delar samma födelseort med mig, nämligen Växjö! 
Sedan jag varit på mysigt beachläger med kyrkan, som också min sprallegoa kusin hängde på, utanför örebro (vi som bor vid havet vill ju se lite skog ibland haha! :P).
Sedan hann man med den årliga släktträffen som skedde rum Taberg och sedan förflyttades till Bäckalyckan i Vaggeryd. Jättekul var det, lite segt i början som vanligt när man ska hälsa på alla mammas kusiner och bryllingar man aldrig kommer ihåg namnen på men det var roligt att träffa alla, speciellt Rebecca, Roberth och Johanna som jag inte hade sett på länge. Roligast var (som vanligt) se senaste timmarna med aningen för mycket kaffe och muffin man!
Blir lite depp nu när vi kommer fram till senaste veckan eftersom jag vinkade av tre av mina bästa vänner från Winch på Landvetter (eller ja, Immi bor ju i Hamble men ändå). Blev så glad när allting ordnade sig och de rätta människorna kom med på planet hit i måndags och sedan har vi haft så skoj. Jag har behållt dem nästan helt för mig själv och bara soakat upp all englishness som sprider. Det blev Liseberg såklart och sedan iväg till sommarstugan där vi bara kunde släppa alla ytliga "storstadskrav" och bara vara oss själva. Titanic på laptopen blir nog ett minne, grät tills jag fick ont i huvudet av vätskebrist och ögonlöcken värkte av både sömnbrist och tårar men kul var det ändå för man kunde inte sära på skrattet åt hur dumma vi såg ut när vi satt där. Nu har dom antagligen landat på Heathrow och jag skulle ge mycket för att fortfarande vara med dem.
Nu ska jag snart försöka samla ihop både håret och mig själv och ta mig över till Amanda och Karin på andra sidan gatan!




Söta katter i Kalmar.


Söta kusiner i Taberg/ Bäckalyckan.

Bilder av England goes Sweden kanske kommer senare ;)

Kramar Lia

RSS 2.0