Var nära att skriva en riktig cliché här...

Fullkomligt älskar den här frisyren! Vill veta hur man gör, borde funka ganska bra på mitt hår :)
                                                 
Är den inte fin?

/Love Lia


Handkräm från Fortnum & Mason

Måste bara fortsätta mitt babbel när jag ändå är igång! Måste bara säga att jag älskar min handkräm! Den är i en liten glasburk, jag brukar egentligen föredra tuber för det känns på nått sätt mera ofräscht med burk men ändå, den är ifrån Fortnum and Mason i London och kanske är det för att den är så lyxig som jag blir så förälskad i den för det är egentligen inget annat speciellt med den; den luktar svagt av solrosfrön och är riktigt bra så om ni råkar hamna på fortnum and mason inom kort och burkarna fortfarande finns kvar så är det ett bra köp om ni trånar efter lena händer eller bara efter att ha en fortnum and mason påse inne på rummet för den var verkligen inte dyr! (iaf inte om man jämför med det andra som fanns där) ;)
                                                                                    

/Love Lia

Secretaire ser mycket finare ut än sekretär...

Det första steget i renoveringen för mitt rum är nu fullbordat, secretairen är slipad, målad, uppburen och fylld och min breda byrå är borta. Känns skönt men det är precis som om rummet blir upprört och det ligger prylar på de mest olämpliga ställen och det tar ett tag att hitta nya platser för alla dessa prylar. Får bilden av en vindpust som blåser upp damm och dammet (som nu representerar den saliga röran av prylar) virvlar runt lite innan det lägger sig igen.

Okej... vet inte riktigt vart det där kom ifrån, antagligen för lite sömn igår. Har inte kunnat sova bra alls sedan jag fick min
bettskena som ska förhindra att jag gnisslar tänder på natten. Så här ser iaf secretairen ut nu, ska måla knopparna inuti
med guldfärg men vågar knappt tänka på när det blir gjort med den takten jag håller.

    
 

/Love Lia

Design

Nu har jag till slut fått till en duglig design! Kan verkligen ingenting om sådant = /  Jag kommer nog att ändra mer och mer ju mer tiden går.

/Love Lia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0