Vad är det med mig?

Jag är så irriterad på mig själv! Och jag är sur för att jag inte gör något åt det! Jag bara sitter här!
Jag tror inte att jag riktigt vaknade när jag gjorde det... eller nått. Vad gör jag här framför datorn egentligen?
Typ patetiskt sympati-sökande eller nått... Suck! Varför finns det såna som jag?

Stockholm!

Åh, suck! Inläggen igår hamnade i fel ordning av nån anledning trots att jag skrev dem som dom skulle vara. Så nu fick jag publicera om det senaste idag fast det egentligen skulle vart igår. Bara så ni vet!

Har snott mammas dator medans hon är på möte och sen ska jag gå ut och kolla lite mer affärer här i Stockholm.
Stockholm är helt sjukt nice faktiskt och det visar sig att jag faktiskt hittar ganska bra, trots alla odds!


Illamående :(

Usch jag mår piss nu! Hatar X2000 den skumpar som sjutton och mamma som åker detta varje vecka tycker bara jag är mesig, fy sjutton! Ungen bredvid mig kan inte heller hålla tyst utan har sjungit Mors lilla olle sen vi lämnade göteborg... Hon kan ju inte ens texten!! Åhh, blir så sur! Räkmackan jag fick var inte heller god, smakade typ ingenting! Nej, sluta negga nu!

Påväg till huvudstaden...

Sitter på tåget och försöker blogga lite på mammas lilla Dell laptop med hastighet á la snigel. Aja bätter än inget!
Jag ska bo i mammas lägenhet mittemot Humlegården och det var prat om att jag skulle sova hos Julia och Tilde med ute på Lidingö men jag tror jag skippar det för det blir för mycket stress fram och tillbaka. Dessutom är risken rätt stor att jag blir vilse eftersom mitt lokalsinne är som det är. Så det är nog bäst om jag håller mig runt Humle gården och Stureplan när jag inte har någon som kan vägarna lite bättre runt Stockholm. Det sitter en liten asiatisk flicka bredvid mig som trallar och nynnar på barnmelodier hela tiden. Tänk om min bror kunde vara så änglalik när man är med honom på offentliga platser. Det hade inte varit dumt!

Köpte en ny spegel igår, superbillig men jag vill nog inte ha kvar den för den var för silvrig så jag ska leta reda på en ny med guldram istället!

<3

Bara lite sen...

Haha, Egoina tänker bra ibland!

Alla tjatar om att inte glömma att vrida tillbaka klockan, men vilket ypperligt tillfälla att låtsas som ingenting och ha en extra timme på sig till allting! Då blir man ju bara lite sen! Helt genialiskt! Skulle aldrig komma på den tanken själv!


Loov!!

ÅÅH va härligt med lov! Först en vecka med bara slapp i stockholm först med Johanna och Julia o Tilde till tisdag, och sedan i Linköping med Amanda, Mia och kanske Hannah och Matia från Trsdag till söndag! Ser verkligen fram emot båda! Också såklart Disneykväll hos Karin på onsdag, det får man inte glömma. I mean, who doesn't love Disney?

Efter det har jag två veckors prao. Jag ska vara på Engelska Skolans dagis tillsammans med Malin och Vanda! Det blir kul! Ska försöka plugga en hel del nu också när man har så mycket tid, så att betygen höjs innan jullovet!

Har slappat ända till klockan 1 med mystofflor och morgonrock men nu skall jag se till att det blir något av denna dag. Först skall jag byta min skrivbordsstol på Ikea och sedan skall jag rensa i trädgården lite! Älskar naturen just nu, det tråkiga är att det inte är så långt kvar tills löver släpper grenarna helt och träden blir frostigra på mornarna. Fast det är mysigt med! Sedan måste jag packa till stockholm med!



Ha ett trevligt lov!

Hur kan jag göra så mot mig själv om och om igen?

Det är inte många kvällar jag ligger i sängen före 11. Nu är klockan halv ett så detta är extremt men ändå..

Jag säger alltid till mig själv att jag ska fokusera på skolan, plugga, göra alla läxor noga och läsa på och lägga mig i tid. Trots det har det blivit en vardag att mina ögonlock rycker (typ spasm-liknande)  i skolan och jag har dålig koll på vad som händer och att jag är väldigt trött. En hel del läxor är gjorda lite halvhjärtat och slarvigt nerkluddade.

Ändå tror jag att jag ska komma in på en av göteborgs mest högaktade skola och på en av de svåraste linjerna! Är jag dum?

Problemet för mig är att jag vet att jag kan, för jag har ändå VG i det mesta och en del MVG med trots att min situation är såhär! Hade jag försökt, satsat, och prioriterat bättre så hade jag lätt kommit in. Men nu... inte med denna stilen!

Så nu blir det ändring, ifs är det lov om en vecka men efterdet skall ni få se på en annan tjej! Nu satsar vi, det här ar trots allt den enda chansen vi har och kastar vi bort den kan vi kasta bort vår framtid med.




Sovmorgon.. icke!

Hade egentligen sovmorgon idag för skolan börjar inte förrän 10. Ändå var jag tvungen att gå upp halv sju för att få lillebror iväg i tid, och som om inte det räckte väcktes jag av mamma runt 5 när hon skulle iväg till huvudstaden för att jobba.
Trots detta är jag ända väldigt glad idag! Det känns så himla bra allting, jag älskar att vara glad!
Hur glada är ni idag?

Bio och höstbilder med Amanda

Idag har jag varit ute och tagit en hel del höstmysiga bilder med Amanda! Det blev faktiskt en hel del riktigt fina bilder på oss båda!

Sedan har vi vart på bio och tittat på Allt för min syster. Amanda frustade till när ljusen tändes för jag var tydligen helt mascara-randig i ansiktet men till och med Amanda hade gråtit och hon gråter minsann inte allt för ofta så jag tycker ändå det var ganska legitimt!
Filmen var riktigt bra, såklart inte lika bra som boken men Jodi Picoult böcker är nog inte helt lätta att göra en lika bra film av så det var jag faktiskt beredd på innan jag kom in i biosalongen. Däremot kan jag inte bestämma mig om det var rätt att ändra slutet i filmen eller ej...



Nu ska jag fläta håret och ta på mig nattlinne och nanna!
Jag kanske gör nån sorts reveiw eller recension av filmen efter att jag har fått sömn. Jag lovar att designen skall bli klar snart med!

Godnatt på er!

Änglavakt...



Detta barn hade en duktig skyddängel säger jag bara!

Tänk vilken story när den ungen kan berätta när den blir äldre:
"Jo, jag blev överkörd av ett tåg när jag var 6 månader gammal!"

Jag är trötter...

Skull egentligen gå till Malin och träffa massa andra och ha filmkväll ikväll men jag var så sjukt trött!
Brukar inte ha dagar när jag inte gör något alls men idag har det verkligen vart en sådan dag!
Skitsamma, nu ska jag ta på mig pyjamas och lägga mig i sängen och titta på Ella den förtrollade! Älskade den när jag var liten så det blir lite nostalgi. Orkar inte titta på en film som man måsta koncentrera sig på just nu.


Just det, jag har ändrat lite i designen men jag orkar inte göra färdigt det nu så det blir imon eller senare i veckan!
Ni får gärna ge tips på vad som är snyggt med!

Godnatt på er!

Fredagsmys!

Fredag igen! Veckorna går så sjukt fort, eller hur?
Idag har jag vart på stan med Karin, Vanda, Malin och Emma! Jag försökte lämna tillbaka mina lårstövlar och Vanda försökte hitta prktikplats! Båda misslyckades! Jaja, det ordnar sig.
Nu ska vi till kyrkan och lyssna på Marcus Olson, har ifs hört honom en gång innan men han är så bra så man kan lika gärna höra det en gång till!

Ha en mysig fredag allihopa! Vad ska ni hitta på?

Hjälp mig med bloggen?

Hejsan på er!
Insåg precis att jag fryser så jag ska stänga fönstret!
Det är twilight just nu, alltså när solen har gått ner men det är fortfarande ljust, och tillsammans med höstlöver är allt ute nästan helt gul-brunfärgat! Mysigt!

Känner att jag börjara tappa lusten i att blogga men jag vill inte! Tror det beror på att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva...
Jag vill ha nånting som gör min blogg speciell och originell men jag är dessvärre inte särskilt originell av mig.
Jag har ju bott i england men det är inget man kan blogga om precis, och jag reser inte jorden runt hela tiden heller, även om det skulle vara kul.
Jag är ingen modetjej, utan har på mig det jag tycker om även om jag ändå försöker hålla mig lite trendig. Dessutom har jag helt enkelt inte råd att lägga dom pengarna alla modebloggerskor verkar göra på kläder.
Jag har en riktigt bra systemkamera (Canon Eos 500D) men jag tar inga förvånansvärt bra bilder så det funkar inte heller...

Jag vet inte vad jag ska göra! Hjälp?

Vad utgör en bra blogg?
Vad gillar ni med min blogg?
Vilken är eran favoritblogg? Varför?
Vad ska jag skriva om på min blogg?


Ha det bra!

Glömska...

Hej, nu är jag hemma en stund under luchrasten. Glömde So-analysen imorse. Så imla typiskt mig! Jag har bråtto för jg stog för länge i dushen så jag sätter på pappas dator men så den inte skickats så jag får sätta på min dator med (som laddar upp segare än segast) och skicka den igen. Sedan klickar jag på skriv ut på pappas dator igen och går ner för att äta frukost. Sen går jag till skolan. Pappret ligger kvar i utmataren. Suck!

nu ska jag iaf hämta pappret och en halsduk som jag glömde ta i morse. Sablar va kallt det brjar bli nu säger jag bara. Särskillt när det blåser!

Nej, nu får man väl masa iväg sig till skolan igen!
Vad ska ni göra idag?

Engelska

Snart ska jag ta bussen till min första lektion i engelska B! Jag är glad att det gick att ordna så jag slipper sitta med niornas engelska och istället slipper göra både engelska a och engelska b på gymnasiet!

Nu måste jag skynda mig!

Ett litet dilemma

... är vad jag har nu!
Jag är ganska säker på att jag vill gå IB (International Baccalaurette) programme men jag vet inte vilken skola.
Linjen finns på tre skolor i göteborg; IHGR, Hvitfeltdska och Aranäs. Aranäs är ute ur bilden för det låter inte så snyggt haha, nej men det ligger i far far away-land så det blir det inte. IHGR och Hvitfeldtska ligger exact bredvid varandra men skolorna är väldigt olika.

Hvitfeltdska
är en jättestor, pampig, gammal byggnad med över 2000 elever (tror jag det var!). Den verkar lite opersonlig och lärarna känner inte igen en. Trots det tror jag ändå man får ganska bra gemenskap i IB klassen eftersom man där är lite "secluded" från resten av skolan. Bra eller dåligt? Jag vet inte riktigt! Dessutom är det en väldigt serös skola med många ambitiösa elever med framtidsplaner.



IHGR är en mycket mindre skola. Färre elever (200-300) och mer gemenskap. Alla pratar engelska och man får mera av känslan "alla känner alla." Jag har inte besökt skolan än men det ska jag göra så fort som möjligt! Den största skillnaden mellan skolorna är att jag tror att det är mer slappt på IHGR. DEt är viktigt för mig att det inte är det, då pressar jag mig inte till toppen och då är jag inte nöjd med mig själv!


Nu ska jag lägga mig, kan va på tiden!
Ska skriva lite frågor och jämföra skolorna noggrant imon!

Godnatt på er!

Snart ska jag rusa iväg till bussen...

för jag ska till gymnasiemässan! :D
Båda föräldrarna är ju bortresta så Amanda och Karin är snälla nog att följa med mig! Rätt bra faktiskt, båda har ju nyligen gjort samma val och vet vad man ska tänka på!
Nej, nu ska jag torka mitt hår och äta en banan innan jag drar!
Vilket gymnasium går ni på /vill ni gå på?

Jag bloggar innan skolan börjar!

Det tycker jag är rätt fantastiskt faktiskt! Malin tycker nog det är ännu mer fantastisk!
Jag har annars jättebråttom varje morgon men nu sitter jag här :)
Ooooj, shit jag måste gå nu!!
Bye!!

GratisMode.se

Har nu äntligen blivit medlem på gratismode.se!! Det verkar superbra och jag är jätteglad!

Det bästa är att det är så enkelt! Allt man behöver göra är:
1. Bli medlem, helt gratis! Klickar du här får du dessutom 50 extra poäng eftersom du gör det genom mig. ;) Bli medlem!

2.
Tjäna lätt ihop poäng helt gratis genom att kolla på olika hemsidor, svara på frågor och bjuda in nya vänner :) Det är väldigt lätt att skaffa poäng dessutom! :)

3. Nu är det dags att shoppa kläder! Du kan handla på Gina Tricot, HM, Nelly.se, JC, MQ och massa andra ställen!

Det krävs inte så mycket som man tror att ha snygga kläder längre! Så bli medlem nu direkt!




Vem har redan blivit medlem? Är du nöjd?

Snart ska jag iväg på piano

... och jag kan knappt läxan. Ändå sitter jag här! Men jag har faktiskt övat lite och nu måste jag ta en paus.

Är så himla sugen på att åka utomlands nu när det börjat bli så mörkt och ruskigt! Gillar hösten men inte mörkret, fast det kan va mysigt ibland, men inte alltid!
Favoritstället är såklart Hurghada i Egypten där jag har varit tre gånger redan. Jättebra hotell, go personal som kommer ihåg en när man kommer tillbaka och fantastisk mat! Åh nej nu måste jag dit snart igen! Helt underbart!
Var vill ni helst av allt åka nu?
Eller ni kanske redan har en resa bokad?
Hmm.. London hade inte heller varit så dumt. Kanske faktiskt går att ordna en shoppinghelg med alla mina brittish girls snart??

Va' den du är!

Så skrev Cajsa Tengblad när hon signerade sitt självbildhäfte som jag fick. Jag har funderat mycket om min självbild och mina värderingar. Jag har väldigt ofta svårt att veta var jag står står.
Jag vill vara stark, jag vill att folk ska tycka om mig, jag vill vara glad. Men istället är jag rädd. Så rädd att jag gråter.
Jag bygger upp en vägg, stänger in mig i ett skal och tror att jag kan gömma mig där, där där jag är skyddad från allt som jag är rädd för.
Men man är inte skyddad, tvärtom är man väldigt utsatt. Om man inte kan var sig själv då är det ju ingen mening med att var stark eller omtyckt för det är ju inte JAG som är stark och inte JAG som är omtyckt.

Så hur vet jag vem jag är?

Det är inte lätt, och svaret kan nog ändras ganska mycket genom livet men det finns lite hjälp på vägen!


Godnatt!

Funnderar på att ta bort det förra inlägget men jag vet inte. Sa inget skandalöst men ioförsig är jag trött så jag skulle nog inte upptäcka sånt nu... Äh, jag tar det imon istället.

Godnatt igen!

Ny månad = rosa månad = ny header... igen

Behöll den förra headern i typ ett dygn. Bra Lia, bra! Aja, det är ju bröstcancer-månad så jag gjorde en passande header som förhoppningsvis stannar hela månaden ut! tycker det är bra att det uppmärksammas.

Iaf, under den tiden jag stod och borstade tänderna funderade jag ut ett lååångt inlägg om väldigt djupa saker om människors synsätt på livet. Jag insåg tillslut, när jag hade borstat så länge att tandkrämen blivit seg igen, att mycket tid hade passerat och jag hade blivit mycket tröttare så nu är det så att jag inte kommer ihåg så mycket av mina filosoferingar förut, så det blir tyvärr ingen lång text (som, om den hade gett er något annat, kanske får er att somna) för jag komer helt enkelt inte ihåg det och om jag hade försökt hade det bara blivit sylt av det och ingen hade fattat något, inte ens jag. Jag fattar knappt vad jag skriver nu ens och om jag bara tänker eller om jag faktiskt skrev det här. Eftersom jag nu tänkte den tanken var jag ju tvungen att ta reda på hur det låg till och jag inser att jag fortfarande skriver allt jag tänker så jag slutar nog nu. Godnatt!

RSS 2.0