Gymnasium... svårt val?

Har varit på öppet hus på Fässberg idag. Vet inte riktigt varför jag åkte dit men jag hade en bra känsla om dem. När jag kom dit visade det sig att jag gillar det jättemycket. Verkar passa mig perfekt. Det finns några nackdelar men det finns det med all linjer och skolor tror jag. Men jag är så glad att jag följde känslan och åkte dit för jag lärde mig en hel del om mig själv.

För att komma till kritan med dett inlägget så ville jag skriva att det jag lärde mig idag var att lite på magkänslan. Follow your gut instinct helt enkelt. Jag tror att hjärnan och kroppen vet en hel del saker om en som man inte kan förstå själv eller sätta i ord eller ens konkreta tankar.
Därför vat jag nu att om jag sitter i panik, dagen innan det stora valet ska jag följa mitt hjärta (om man nu ska låta lite cliché). Lägg fram alternativen på bordet framför dig, med för och nackdelar och det alternativet du fastnar för och ältar är oftast det du känner för och kan conceptualise (föreställa dig själv i - finns ingen bra översättning).Förra helgen, kommande helgen och plugg-tips :)

Imorgon är det äntligen fredag igen! Helgerna går alldeles för snabbt, förra helgen efter att jag Karin, Malin Emma och Vanda hade tagit bilder i vandas studio så träffade vi ju killarna från idol - dom som alla vet vilka dom är och alltid kommer att minnas -  alltså dessa om inte redan har fattat:
Såhär ser denna helgen ut:
Fredag: Imorgon då alltså (även sistan dan på praon ;,( )blir det kalas hos malin på kvällen.
Lördag: Första dan på helgen ska jag in tidigt till stan och äta frukost med mor min. Om jag orkar upp då, men annars blir det nog trevligt ska vill in på Zara speciellt, dom har så mycket snyggt nu!
Sedan ska jag åka på öppet hus på fässberg, ett gymnasium i mölndal,det verkar bra och jag vill ha några att jämföra med. Någon som vet om det är bra kanske?
Söndag: Plugg, plugg, plugg och planera skolveckan. Läs inte detta om ni inte orkar!
Måste komma in i studerandet nu efter tre veckors välbehövd paus. Men nu är det nya tag är riktigt pepp faktiskt, ska bli kul att få något i händerna att kämpa med.
Teknikarbetet som jag har haft så mycket ångest för skall avslutas proffsigt.
SO-inlämningen om Svartjobb är redan klar och det ska bli spännande att se vad jag fr för respons på det!
Sedan är det svenska, det flyter på och jag behöver bara knåpa ihop intervjun från praon och det fixas lätt.
Vad jag ska satsa på mest i helgen är tekniken och fysiken :)


Btw, allt jag skrev var överdrivet för att peppa mig själv. Funkar alltid när man känner sig deppig, trött eller inte orkar. Skriv eller berätta hur mycket du ser fram emot det och vänd allt dåligt till motsatsen! Det är mitt tips!

Jimmy Choo for HM... I Choos not to!

Har absolut ingenting emot Jimmy Choo, men hans kollektion för HM känns inte helt rätt. Känns bara som en B-grej för att HM ska locka dit människor så de kan lura av dem pengar.

Vad dom gör är att vänja folk vid prislapparna (som antagligen är ovanligt höga för de människor som ofta handlar på HM), kunderna kommer antagligen tycka det är för dyrt men eftersom det ändå är något speciellt vill de ändå ha något ur denna "exklusiva" kollektion.
Så dom köper en liten rund sak (tydligen en portmonä), eller en simpel blå skarf, för rätt dyra priser trots att det går att köpa både snyggare och bättre i andra affärer!
"Men det är ju nån designer som har gjort den, och dessutom fanns det saker som var mycket dyrare än det här!"
Och för er lyckligt lottade som har mycket pengar att kasta ut, vad gör ni på HM? Sure dom har bra basplagg och billiga smågrejer med de kan inte mycket om dyra designermärken, tyvärr...
Nej, det blir inget Jimmy Choo för mig iaf men ska du absolut ha något därifrån så satsa på något dyrare som du blir nöjd med eller något från Jimmy Choos egna!
Har jag fel?

Vacker ≠ supersmal midja, plutande läppar, blont hår, stora bröst, kurvig rumpa, etc. etc.

Det blev många inlägg nu, men läste detta inlägget här: vikthetsen ökar bland yngre tjejer.

Wow, tycker det är jättebra att man tar upp och skriver om detta! Det är en helt förvrängd syn vi har på människokroppen idag! När jag väl tog mig tid att titta, insåg hur vackra kvinnorna på bilderna är! Jag tror på något sett att vi är rädda för att erkänna att dom är vackra, antagligen för att det är inte så dagens kriterier av 'vacker' ser ut, men vad vi har glömt, tror jag, är att det finns inga kriterier av vacker, det är olika för varje människa, precis som vi har olika kroppar!Kategorier... Hmm?

Jag änker sätta igång med att nicha min blogg. Göra den speciell!
Därför behöver jag nu kategorier, vilka kategorier tycker ni jag ska skriva om och vilka är liksom "bra att ha"?

Dessa ska jag nog ha:


Tycker ni jag ska har några fler?

Challenge-projekt!

Nu har jag börjat få lite ny blogginspiration men den sinar ofta snabbt så nu ska jag försöka ta tillvara på den! Jag vill ha en glad och positiv blogg som ändå inte är ytlighetsbaserad. Förstår ni vad jag menar?

Jag fick en idé om att man kunde starta en sorts challenge-grej, jag och någon annan med en liten blogg. Det går då ut på att man får vara lite kreativ och hitta på en en uppgift till den andra bloggaren, (tex att videoblogga, gå ut och ta en höstbild, berätta om något ställe/en dröm/något klantigt du har gjort, etc... kommer inte på så bra saker just nu men ni fattar grejen!) Så om någon har lust att vara med på det, kanske någon mer som får blogg-torka då och då, vad vet jag!


Kommentera om ni har förslag eller vill vara med på mitt projekt!

RSS 2.0